12 nov 2015

Investeringsrådgivning kostede dyrt

Forbrugermagasinet TÆNK og TV2, har analyseret et ægtepars investering i investeringsforeninger og kommer frem til, at ægteparret har betalt over kr. 60.000 i formidlingsprovisioner på deres investeringsforeninger. Udover dette kommer der de øvrige gebyrer på investeringerne. Disse gebyrer svarer til, at ægteparrets skulle have fået over 100 timers rådgivning i banken vedr. deres investeringer. Dette har ægteparret ikke modtaget.

Spiegelhauer og TÆNK anbefaler at gøre brug af en uafhængig investeringsrådgiver, når du skal investere.

Du kan se en del af det sendte afsnit via dette link

Finansoptimering holder seminar d. 24 novemberinvestere, investeringsrådgivning, opsparing, uvildig, økonomisk, rådgivning

D. 24. november i København kl 17:00 kan du møde os til vores seminar. Her taler vi netop om invstering og skjulte omkostninger. Der er naturligvis mulighed for at møde os efter seminaret, hvor du kan stille spørgsmål til investeringsrådgivning og din økonomi. Seminaret er i samarbejde med 360 Wealth som vil tale om SKAT m.m.

Du kan læse mere om seminaret og tilmelde dig her. Tilmeldingen er gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at se jer.

Tænker du på at investere?

Vil du gerne igang med at investere, eller er du i tvivl om din strategi? Så kontakt en af vores afdelinger til en uforpligtende snak. Lad os eventuelt aftale et møde, hvor vi udregner din besparelse ved at vælge uvildig investeringsrådgivning. Her kan vi også tale om et rådgivningsforløb, som er tilpasset dig og dine mål.

[top]