01 mar 2017

To gratis foredrag på Sjælland

0 Kommentarer

Finansoptimering holder gratis foredrag i Hillerød

Foredragene i Jylland er en succes og responsen er positiv. Finansoptimering byder nu ind med to gratis foredrag på Sjælland – nærmere betegnet Hillerød. Vær med og hør uvildig rådgiver Anders Bosteen fortælle om investering og optimering af pension.

Lær at investereoptimering, pension, investering, foredrag, skat, daglig økonomi

Uanset om du er garvet investor, eller lige er begyndt med at investere – ja, måske er du slet ikke startet endnu – så kan du komme med til vores gratis foredrag om investering. Lær at lave optimale strategier som er tilpasset til netop dine mål, hør hvad du skal være særligt opmærksom på og få guldkorn, does and don’ts til dine investeringer. Foredraget finder sted i Hillerød d. 8. marts fra 19-21.

Få mere ud af din pension

Pensionen er en tid, som man bør se frem til. Kom med til vores foredrag som handler om optimering af pension, og lær hvordan du sparer hurtigere op, sparer på unødvendige omkostninger og lægger en strategi for din pensionsopsparing, så du får det udbytte, som du ønsker. Måske vil du på en særlig rejse? Lær at tilrettelægge pensionsopsparingen så du får råd til din rejse. Foredraget om pension finder sted d. 29 marts fra kl. 19-21.

Tilmeldingerne er gratis, så tag endelig en ven med! Du skal tilmelde dig til anders@finansoptimering.dk – så er du sikret en plads. Ved begge foredrag er der mulighed for spørgsmål. Begge foredrag holdes på følgende adresse:

Torvet 4, 3400 Hillerød

Foredragene er afholdt i samarbejde med Krifa. Har du spørgsmål til foredragene så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe.

[top]