16 okt 2015

Tema om pension i efteråret

0 Kommentarer

Optimering af din pension

pension, finansoptimering, pp, optimering, pensionsrådgivning, pensionoptimering, uvildig, rådgivningFinansoptimering leverer jævnligt tekster eller råd til blade som Penge & Privatøkonomi og Økonomisk Ugebrev. I september og oktober har der blandt andet været fokus på pension.
Det virker jo rigtigt at sætte en stor del af sin løn ind på pensionsopsparingen. Der er dog ofte tale om en klassisk fejl. Læs vores seneste indlæg i oktoberversionen af Penge og Privatøkonomi hvor vi rådgiver Brita Jepsen, og kommer med forslag til hvordan hun og hendes kæreste kan optimere deres pension. Læs artiklen her: To tæt på pension

Også i Økonomisk Ugebrev var der i september fokus på pension. Her kan du på ugebrevets side 6 læse om pensionsselskabernes kommunikation med dig som kunde. Læs ugebrevet her.

Har du spørgsmål til artiklerne eller måske din egen pension, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.

Husk også at deltage i vores gratis seminarer i oktober og november, hvor du netop kan få svar på nogle af dine spørgsmål om f.eks. investering og pension. Seminarerne er i samarbejde med 360 Wealth. Læs mere om seminarerne og tilmelding her.

[top]