02 aug 2017

Tænk smart: Spar op til sommerferien 2018 allerede nu

0 Kommentarer

Den danske sommer er ikke altid noget at råbe hurra for. Nyder du også sydens sol, så ved du, at opsparing er nøglen til en lækker og afstressende ferie. Det kan være svært at overskue privatøkonomien, når man lige har været afsted på ferie. Men du bør starte din opsparing til sommerferien 2018 allerede nu. Og alt efter dine rejsekrav behøves du måske kun at lægge få hundrede kroner til side om måneden.finansoptimering, rejse, adventure, økonomisk, rådgivning, uvildig, oplevelser, opsparing, sommerferie

Mange rejseselskaber belønner dem, som bestiller i god tid. Flere rejseselskaber anbefaler at købe ferie allerede i januar måned. Her man man spare mange penge, da billetkøbet er udenfor højsæson og rejseselskaberne har ofte tilbud på rejserne. 

“Hvis man bestiller i januar i stedet for i højsæsonen, så kan man sandsynligvis spare en 20-25 procent, og hvis man selv sammensætter rejsen – så helt op til 40-50 procent”, vurderer Ole Stouby, indehaver af rejsesøgemaskinen Travelmarket. (link: http://www.business.dk/bank/spar-op-nu-og-faa-en-fed-sommerferie-i-2018).

Faktisk kan du allerede i sommeren 2017 finde de første “køb tidligt” tilbud på rejser i sommeren 2018. Det kan altså betale sig at bruge et par timer, på at planlægge næste års luksus.

Planlæg din privatøkonomi og spar op nu

Som det første bør du fastsætte dine feriekrav. Start med at stille dig selv følgende spørgsmål:

– Hvor mange mennesker skal med?
– Hvor vil i gerne hen?
– Hvor længe vil i være på ferie?
– Hvilken kvalitet skal værelset have?

Herefter er det en god ide at begynde at researche. Det behøves ikke at tage lang tid – du skal blot have en cirkapris. Husk også at undersøge priser på eventuelle rejseforsikringer, hvis disse ikke allerede er inkluderet i dine egne forsikringer. Er du i tvivl om hvilken rejseforsikring du bør have, så læs med her (link: https://finansoptimering.dk/har-du-rigtige-rejseforsikring/)

finansoptimering, rejse, adventure, økonomisk, rådgivning, uvildig, oplevelser, opsparing, sommerferie

Herfra kan du reelt set dividere prisen med det antal måneder, der resterer indtil du vil afsted igen. Dermed har du det månedlige beløb, som skal lægges til side.

Du kan også kontakte din uvildige økonomirådgiver, og få lavet et servicetjek af din økonomi. Ferie skal planlægges, og det er helt normalt, at benytte sig af uvildig økonomisk rådgivning, så du er sikker på, at du altid får mest muligt ud af din privatøkonomi – og samme tid sparer op til din drømmeferie.

Uvildig økonomisk rådgivning kan altså hjælpe dig, så du i din hverdag mærker mindst muligt til, at du faktisk sparer op til en drømmeferie.

Finansoptimerings feriefund

Hos Finansoptimering søgte vi d. 26 juli 2017 efter sommerferien 2018. Vi benyttede hotels.com, som er en ofte benyttet søgemaskine, når det handler om ferier.

Vi tog udgangspunkt i en familie på 2 voksne og 2 børn (på henholdsvis 5 og 12 år), som skal på ferie i 1 uge. Gennem “køb tidligt” tilbud fandt vi en ferielejlighed på Tenerife, som ligger ned til havet.

finansoptimering, spar op, rejse, adventure, økonomisk, rådgivning, uvildig, oplevelser, opsparing, sommerferie

Lejligheden er 70 kvm, har køkken, bad, Wifi, TV, balkon, vaskemaskine, køleskab, spisebord, mikrobølgeovn m.m. Lejligheden kunne lejes i 7 nætter for 3.644,-.

Ved at lægge ca. 400 kr til side hver måned kan en ferie som denne være en realitet i juni 2018.

Kunne du tænke dig at få lavet et servicetjek på din økonomi, så book et gratis møde i den afdeling hos Finansoptimering,som er tættest på dig allerede idag. Har du spørgsmål til indlægget, så kontakt os endelig.

[top]