30 nov 2017

Start 2018 med at tjene penge

0 Kommentarer

Nye muligheder for deltagelse på en rådgiveraften

Hos Finansoptimering starter vi 2018 med at byde på endnu en række rådgivningsaftener indenfor privatøkonomi. Rådgiveraftenerne er rigtig populære, og vi har fået meget positiv feedback – så lad os endelig fortsætte 🙂 Denne gang går turen til Ålborg. Du har på alle aftener mulighed for at invitere en Plus One med gratis.

Underviser bliver igen Jesper Olesen. Jesper er en af vores dygtige uvildige rådgivere, og har erfaring fra banksektoren samt flere af Danmarks store finanshuse. Jesper vil som altid byde ind med en masse gratis rådgivning, svare på dine spørgsmål og dermed hjælpe dig med at optimere netop din privatøkonomi.

Datoerne er fastlagte og vi starter allerede d. 9. januar 2018 med 1. rådgiveraften. Herefter følger 2. rådgiveraften d. 23. januar og afslutningsvis d. 3 rådgiveraften d. 6. februar. Du kan læse om de 3 rådgiverafteners hovedtemaer herunder:

 

Rådgiveraften nummer 1: Sparetips til en økonomi med lån
Dato: 9. januar 2018 fra kl. 19:00-21:00

På denne aften bliver du klogere på forskellige lånetyper. Vi snakker om hvornår og hvordan du skal omlægge dine boliglån og desuden lærer du at forhandle prisen på dit boliglån længere ned.
Vi går i dybden med hvilket prisleje renten, kursen og gebyrerne bør ligge i, og du får viden om hvordan kurs og rente hænger sammen. Du kan tyvstarte på dette emne ved at læse vores indlæg om obligationer og huskøb lige her.

Der bliver også plads til at stille spørgsmål, så forbered gerne et par spørgsmål, som du kunne tænke dig at gå i dybden med på selve aftenen.

Du går hjem med nogle stensikre værktøjer til at optimere dine boliglån og slippe for unødvendige omkostninger i forbindelse med din bolig.

Du kan tilmelde dig på dette link. Tilmeldingsfristen er d. 2. januar 2018.

 

Modul 2: Aktieinvestering for begyndere
Dato: 23. januar 2018 fra kl. 19:00-21:00

Vores populære foredrag om aktieinvestering giver dig mulighed for at komme godt igang med at skabe et ekstra afkast, som kan anvendes til flere forskellige ting. Du lærer hvordan du får det største afkast af dine frie midler og Jesper åbner op for hvordan en god investeringsstrategi kan se ud. finansoptimering, aktieinvestering, investering, aktiv, passiv, forvaltning, uvildig, økonomisk, rådgivning

Derefter går vi i dybden med aktier og obligationer – vi starter med at kigge på forskellen på disse to.

Vi diskuterer også hvad du skal bruge dine frie midler til. Er det bedst at få afdraget på gælden eller spare op i pensionsmidler? Dette er meget individuelt og her får du muligheden for at se hvad der passer bedst til din økonomi. Vi kigger også på kriterierne for placering af frie midler.

Du er igen velkommen til at stille spørgsmål, og er du en erfaren investor, så tag endelig med på denne aften, hvor vi gerne går i dybden med dine emner og spørgsmål også.

Du kan tilmelde dig på dette link. Tilmeldingsfristen er d. 2. januar 2018.

Modul 3: Skattefordele & pensionsoptimering
Dato: 6. februar 2018 fra kl. 19:00-21:00

Den sidste rådgiveraften handler om skattefordele og pensionsopsparing. Vi gennemgår step for step hvordan din årsopgørelse fra SKAT skal læses, hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan ændre på. Eksempelvis ser vi på hvilke former for indkomst der er gængse, hvor mange elementer der medgår i kapitalindkomsten i forbindelse med fradrag og forskellen på arbejdsmarkedspensioner og private pensionsordninger.finansoptimering, pension, pensionsopsparing, uvildig, økonomisk, rådgivning, økonomi, strategi,

Brug gerne din egen årsopgørelse som udgangspunkt når du laver spørgsmål og udnyt aftenen til at optimere din indtægt og få mest ud af alle skattefordelene.

Du kan tilmelde dig på dette link. Tilmeldingsfristen er d. 2. januar 2018.

Har du spørgsmål til vores rådgiveraftener, vores emner, eller din økonomi, så kontakt os endelig. Du kan også booke et gratis møde, hvor vi taler om alle dine økonomiske spørgsmål.

[top]