06 mar 2017

Er pensionsopsparing det rigtige valg?

0 Kommentarer

Der skal spares mere op til pension

Danskerne lever længere, og derfor skal der spares mere op til pension, hvis alle årene skal leves på lige høj levestandard. Men har du tjek på, hvordan du sparer bedst op? Det er nemlig langt fra sikkert, at pensionsopsparing er det optimale valg for alle. Det er vigtigt, at opsparingen sker der, hvor det skattemæssigt giver bedst mening, og at der også tages hensyn til eventuel modregning i folkepensionens tillæg.pension, pensionsopsparing, finansoptimering, rådgivning, økonomisk, uvildig

Herudover, er det vigtigt at være opmærksom på, at pensionsopsparing i modsætning til anden opsparing er bundet.

Endelig skal man specifikt for livrenter, være opmærksom på, at fordelen ved en sådan afhænger at hvor længe man lever.

Konkluderende kan man altså sige, at den højere levealder kræver større opsparing, hvis den samme levestandard skal opretholdes, men det ikke sikkert at opsparingen nødvendigvis skal gå til pension.

Læs denne artikel fra Berlingske Business, hvor netop danskernes længere levetid og håndtering af økonomien er i fokus.

Har du spørgsmål til artiklen, eller vil du gerne vide, hvordan du bedst sparer op til din pension så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe.

Husk også at deltage i vores to gratis foredrag på Sjælland. Her snakker vi netop om investering og optimering af pensionsopsparing. Du kan læse om foredragene her.

[top]