04 maj 2016

Optimering: Foredrag om optimering af din økonomi

0 Kommentarer

Foredrag om optimering af din økonomi i København

D. 25 maj samles flere rådgivere sammen med 360 Wealth for at give et foredrag om forskellige økonomiske emner. Du kan blandt andet høre om optimering, SKAT, og investering i solenergi.

Ligesom ved de seneste 360 Wealth foredrag kan du igen møde Finansoptimering. I dette foredrag lægger vi fokus på optimering af opsparing og formue med et særligt fokus på  balance i økonomien. Grunden til dette er, at der skal være balance i økonomien for at kunne maksimere livskvaliteten. Det kan være svært at skabe en hverdag med en god økonomi hvor der også er råd til at realisere sine drømme. Finansoptimering kommer blandt andet ind på følgende emner:optimering, økonomi, foredrag

  • I hvilken del af økonomien giver det bedst mening at spare op? Frie midler, pension, virksomhed osv.?
  • Hvordan minimeres omkostningerne?
  • Hvordan skabes der balance i økonomien og hvordan får man mest mulig livskvalitet ud af sine penge?

Vi går altså i dybden med hvordan du planlægger og overskuer hele din økonomi for at finde den mest optimale løsning. Derudover ser vi på synlige og usynlige omkostninger f.eks. i forbindelse med bankrådgivningen. Herunder gennemgår vi modeller, der viser eksempler på besparelserne efter en optimering. Til slut kommer vi med flere eksempler på hvordan man kan prioritere for at få mest mulig livskvalitet ud af sine penge.

Foredraget afholdes i København, og starter klokken 17. Du kan tilmelde dig på dette link, hvor du også finder praktiske informationer om aftenen. Her kan du også se en video der fortæller mere om foredraget med 360 Wealth. Vi glæder os til at se dig til en aften med masser af gode råd.

Hvis du allerede nu har spørgsmål til foredraget, balancen i din økonomi eller andet, så kontakt os endelig og lad os få en snak eller aftale et uforpligtende møde.

[top]