06 jul 2017

Omlæg dit boliglån i sommeren og spar tusindvis af kroner

0 Kommentarer

Spar tusindvis af kroner på dit boliglån

Har du et fastforrentet boliglån? Så er du højst sandsynligt blandt de danskere, der kan spare mange tusinde kroner om året ved at omlægge dit lån her i sommeren.

Grundet rekordlave renter og en udskiftning af obligationerne d. 1. september kan det være optimalt at omlægge dit lån, hvis dit lån ligger med en rente på 3% eller derover.

Med udgangspunkt i et lån på 1 mio. kr. og en restløbetid på 25 år, der omlægges fra 3,5% til 2%, kan en årlig besparelse løbe helt op i 37.000,- på et lån med afdrag og 62.000,- med et lån uden afdrag. Den største besparelse finder du altså ved at omlægge til et afdragsfrit lån. Lån med afdrag skal dog ikke undervurderes, da den månedlige ydelse ved lånet med afdrag falder, men samtidig stiger afdraget med et beløb om måneden – her skal man huske, at afdrag er det samme som opsparing. Det er altså det værd at søge uvildig økonomisk rådgivning omkring dit boliglån. finansoptimering, boliglån, spar, optimering, uvildig, økonomisk, rådgivning

Trods anbefalinger fra mange realkreditinstitutter har mange boligejere endnu ikke fået omlagt deres lån. Nogle står måske overfor flytning eller har så små lån, at det ikke kan betale sig at konvertere pga. omkostningerne forbundet med konvertering. Alligevel kan du med fordel få lavet et servicetjek på dine lån, så du er sikker på, at du ikke snyder dig selv for lettjente penge. At omlægge sit boliglån kan let klares – især med hjælp fra din uvildige rådgiver. Sådan sikrer du også, at du får den helt rigtige løsning til netop din økonomi.

Har du spørgsmål til dit boliglån, eller kunne du tænke dig at få tjekket dine lån, så book et gratis møde med afdelingen tættest på dig, og få uvildig økonomisk rådgivning allerede idag. Vi sidder klar til at hjælpe.

[top]