Om os

Hos Finansoptimering er vi 3 veluddannede rådgivere. Læs lidt om os og vores erfaring her.

om os - AndersAnders Bosteen

Partner, cand.polit.
E-mail: anders@finansoptimering.dk
Direkte tlf.: 41 14 75 58

Anders Bosteen er uddannet cand.polit. og har 15 års erfaring som uvildig økonomisk rådgiver i hos forskellige finanshuse. Forud for dette har han i en årrække arbejdet som investeringsrådgiver i Nordea.

Anders er certificeret som investeringsrådgiver og fungerer endvidere som censor ved uddannelserne ”Finansøkonom” og ”PBA i Finans” på Niels Brock. Anders har som målsætning at give dig et overblik og et beslutningsgrundlag, som muliggør, at de optimale økonomiske beslutninger træffes over tid, således at dine omkostninger minimeres, mens afkast af investeringer maksimeres.

For Anders er det vigtigste dog, at der skabes en tryghed og balance i økonomien, som sikrer, at du så vidt muligt kan leve som ønsket, ikke blot nu, men gennem hele livet.

Anders rådgiver om alle områder inden for boligøkonomi, pensionsplanlægning, investering/formuepleje og virksomhedsøkonomi.

Jesper Olesen

Partner, Hd (r)
E-mail: jesper@finansoptimering.dk
Direkte tlf.: 51 96 90 64

Jesper Olesen har arbejdet i finanssektoren i 32 år, heraf 21 år i bankverdenen. De sidste 11 år har Jesper været uvildig rådgiver.

Jesper yder dybdegående rådgivning til både privatpersoner og virksomheder. Fokusområdet har de seneste år været formuepleje, investeringsrådgivning, pensionsrådgivning samt virksomhedsøkonomi, herunder rådgivning omkring virksomhedens finansiering, optimering af den løbende drift samt bankforretninger. I flere virksomheder er Jesper den uformelle sparringspartner for virksomheden og ejer(ne) og Advisory Board-medlem.

Jesper rådgiver indenfor alle aspekter af bankforretninger og udnytter her sin meget store viden omkring banksektoren og den finansielle sektor og deres prissætningspolitik.

Jesper gør sit ypperste for at skræddersy individuelle løsninger til familien, herunder seniorplan (planlægning af pensionsalderen), lånerådgivning (hvilke typer lån skal vi vælge, og hvordan passer det i forhold til vores økonomi m.m.), skat og optimering af bankøkonomi.

Jesper har HD i regnskab, er certificeret som investeringsrådgiver, har lederuddannelse og har deltaget i en lang række af skattekurser og regnskabskurser.

Ordsproget som Jesper sætter stor pris på er: ikke mindre end den optimale løsning er godt nok.

Niels Rødsgaardom os - Niels

Finansiel rådgiver
E-mail: niels@finansoptimering.dk
Direkte tlf.: 50 88 22 22

Niels Rødsgaard har 46 års erfaring i den finansielle sektor og har kendskab til finansmarkedet.
Niels er uddannet hos Danske Bank, hvor han i 30 år har arbejdet med alle typer forretninger/produkter til både privat- og erhvervskunder.

Herudover har Niels været ansat i Nordea Bank, Salling Bank, Hvidbjerg Bank med flere og har dermed stor indsigt i forskelligheder i såvel store som mindre pengeinstitutter.

Niels har undervist inden for mange forskellige områder, og dette har været på handelsskolen, i banken og for foreninger.

Dirigenterhverv i såvel større som mindre foreninger.

Niels sætter pris på den ligeværdige dialog og er god til at se på vilkår og betingelser i enhver økonomisk henseende.
Det drejer sig om at optimere!
”Rigtig pris til rigtig kunde” er for Niels en væsentlig faktor.
Klar til at gå i banken? Er du i tvivl? – spørg Niels
Husk – ”jeg ser det med dine øjne” – Vi sidder på samme side af bordet!!!!!!

Niels rådgiver om pension, finansiering, formuepleje og virksomhedsøkonomi.