16 jan 2017

Økonomi på SU: Dette skal du have styr på

0 Kommentarer

Optimer din økonomi som studerende på SU

Januar er godt igang, men er du studerende og på SU bør du måske gennemgå din privatøkonomi. Livet som studerende kan være hårdt økonomisk, så du bør altid få det mest optimale ud af netop din økonomiske situation. For hvordan er det nu lige med lånemuligheder, forsikringer og boligstøtte? Har du styr på forskudsopgørelsen?

Hos Finansoptimering anbefaler vi altid at unge på SU tjekker deres økonomi jævnligt. Sæt tid af til et økonomisk servicetjek og gør dig umage. Søg eventuelt hjælp hos familien, så du er sikker på, at du er dækket rigtigt ind, når det kommer til forsikringer, forskudsopgørelse og andet. Forældre har ofte masser af økonomiske erfaringer, som du kan nyde godt af. studerende, su, økonomi, optimering, finansoptimering, privatøkonomi, lån, forsikring

Finansoptimering har i en artikel samlet en række gode råd til, hvordan du får styr på din økonomi som studerende. Nogle lån er nemlig bedre end andre, og der er en helt særlig huskeregel for medlemsskab i A-kasserne, når du skal afslutte studiet og starte på arbejdsmarkedet. Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Krifa og journalist Trine Boiskov Hansen. Du kan læse artiklen her.

Kunne du tænke dig at høre mere om optimering af privatøkonomi, så husk at tilmelde dig vores gratis foredrag i januar og februar. Du vil lære at tage kontrollen over din økonomi, når vi taler om lån og renter, aktieinvestering og andre former for optimering af din økonomi. Her kan du også stille spørgsmål direkte til Jesper Olesen fra Finansoptimering om specifikke emner i privatøkonomien. Du kan læse mere om foredragene her.

Har du spørgsmål eller kommentarer til indlægget så kontakt os endelig. Vi sidder klar på telefonen og hjælper gerne.

[top]