29 dec 2016

Er din økonomi klar til 2017?

0 Kommentarer

Must haves på din økonomiske to do-liste for 2017

Vi hos Finansoptimering vil gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår! Er din økonomi klar til det nye år? Finansoptimering har i forbindelse med starten af det nye år samlet et par must haves, som du bør have på din økonomiske to-do liste for 2017. Artiklen er skrevet af journalist Trine Boiskov Hansen hos Krifa. Du kan blandt andet læse hvad Jesper Olesen fra Finansoptimering anbefaler, når det kommer til pensionstjek, A-kasse og hvordan du giver din økonomi et servicetjek. Få også 4 vigtige punkter, som du kan følge, når du skal have styr på økonomien. finansoptimering, økonomi, rådgivning, uvildig, økonomisk

Du kan læse artiklen med must haves for økonomilisten i 2017 her. 

Husk de 3 gratis kurser om optimering af din økonomi

Finansoptimering holder desuden 3 gratis kurser i starten af det nye år i samarbejde med Krifa. Husk at du du frit kan tilmelde dig. På kurserne kan du høre Jesper fortælle om optimering af din privatøkonomi med fokus på særlige områder. Du kan læse mere om de 3 kurser i vores blogindlæg her.

Har du spørgsmål til indlægget, artiklen eller de 3 gratis kurser, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe. Vi håber, at alle kommer godt ind i det nye år.

[top]