11 aug 2017

Lær at spare penge – GRATIS

0 Kommentarer

Lær at optimere din økonomi – helt gratis

Hos Finansoptimering er vi tilbage med en række gratis lynkurser i privatøkonomi. Denne gang tager vi til Randers, hvor efteråret skydes igang med tre forskellige økonomiske emner, som vi går i dybden med.

Underviser på de tre kurser er uvildig økonomisk rådgiver Jesper Olesen fra Finansoptimering. Jesper er uddannet HD i regnskab og certificeret investeringsrådgiver.

 

Sparetips til en økonomi med lån

Allerede d. 30. august skydes første kursus igang i Randers. Kurset starter klokken 19 og har en varighed på to timer.

finansoptimering, økonomi, økonomisk, rådgivning, kursus, gratis, uvildig, privatøkonomiPå dette kursus lærer du hvilket prisleje renten, kursen og gebyrerne bør ligge i lige nu. Herefter går vi i dybden med strategier du kan anvende til at forhandle prisen på dine lån længere ned for at optimere din økonomi.

Du går fra kurset med eksakt viden om renter og gebyrers rimelige prisleje lige nu samt flere værktøjer til hvordan du forhandler pris

erne på dine lån uanset kreditor. Du bliver altså i stand til at tage kontrol over dine lån.

Ønsker du at deltage i dette kursus, så tilmeld dig her.

 

Aktieinvestering for begyndere

D. 6. september mødes vi igen – denne gang lærer du om aktier. Kurset starter klokken 19 og har en varighed på to timer.

På dette kursus får du en grundviden om aktier og obligationer. Du lærer om forskellige strategier og måder at handle på, hvordan du sætter realistiske målsætninger, do’es and don’ts og herefter går vi også i dybden med investeringsforeninger.

Du går fra kurset og kan med det samme komme godt igang med at handle med obligationer, aktier og investeringsforeninger.

Ønsker du at deltage i dette kursus, så tilmeld dig her

 

Skattefordele og pensionsoptimering

Det tredje og afsluttende kursus finder sted d. 13. september. Kurset starter klokken 19 og har en varighed på to timer.

På dette kursus lærer du at fastlægge den mest optimale pensionsstrategi til netop din økonomi. Vi går i dybden med hvilke forhold i økonomien, som du skal tage højde for og skjulte omkostninger ved pensionsopsparinger. Herefter ser vi nærmere på dine skatteforhold, hvor du lærer at skabe et overblik over hvordan din finansoptimering, økonomi, økonomisk, rådgivning, kursus, gratis, uvildig, privatøkonomiskattesituation egentlig ser ud.

Du går fra kurset med en viden om pensionsoptimering, hvordan du tilrettelægger din pensionsstrategi bedst set i forhold til netop din økonomi, hvordan du mindsker skjulte omkostninger og hvordan du skaber overblik og optimerer dine skatteforhold.

Ønsker du at deltage i dette kursus, så tilmeld dig her

 

Alle kurserne er gratis – tag en ven med!

Alle kurserne er gratis, og du er mere end velkommen til at medbringe en ven. Tilmelding af ekstra personer er ligeledes gratis.

Kurserne foregår hos Krifa Randers på adressen: 

Haraldsvej 60, 2. sal
8960 Randers SØ

Har du spørgsmål eller kommentarer til foredragene, så kontakt os endelig – vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også booke et gratis møde allerede idag, hvor vi udelukkende beskæftiger os med optimering af netop din økonomi.

[top]