Investeringsrådgivning

investeringsrådgivningInvesteringsrådgivning hos FinansOptimering tager udgangspunkt i at sikre dig det størst mulige afkast med lavest mulige omkostninger under hensyntagen til, hvilken risiko du ønsker at tage, tidshorisonten for investeringen, om der er tale om opsparing/nedsparing, skatteforhold samt behovet for løbende afkast.

Investeringsrådgivning tager altid udgangspunkt i udfærdigelse af en risikoprofil og samarbejdsaftale, jævnfør lov om finansiel rådgivning/investeringsrådgivning. Samtidig fastlægger vi en strategi for investeringen sammen med dig, hvor fordelingen mellem aktier, obligationer og øvrige alternativer fastsættes (solenergi, vindenergi, ejendomme m.m.). Dette er vigtigt, da investeringsområdet er fyldt med komplekse og svært forståelige produkter.

Spørgsmål til investeringsrådgivning?

Investeringsrådgivning kan ske for såvel frie midler som pensionsopsparing og virksomhedsmidler (eksempelvis gennem holdingselskab), og optimeringen omhandler derfor naturligvis også de skattemæssige aspekter og forskelle af dette.

  • Hvordan får jeg det største afkast af mine frie midler?
  • Skal jeg bruge mine frie midler til indfrielse af gæld?
  • Hvad er kriterierne for placering af frie midler?
  • Er det eksempelvis bedst at spare op i pensionsmidler eller i virksomhed, og hvorfor?

Spørgsmålene er mange, vi er klar til at hjælpe med svar på dine spørgsmål/problemstillinger.

Bestil et gratis uforpligtende møde her