01 sep 2016

Gratis foredrag om privatøkonomi på Sjælland

0 Kommentarer

3 gratis foredrag på Sjælland i september!

Forespørgslen på Finansoptimerings foredrag er stigende, og vi har derfor i samarbejde med Krifa nu oprettet 6 yderligere gratis foredrag på Sjælland i september og november – nærmere betegnet i Roskilde og Holbæk. Foredragsforløbene består af 3 moduler/foredrag hver. Der er altså 2 samlede forløb fordelt udover 6 foredrag. Der er gratis tilmelding, og du er velkommen til at tage en ven med. I skal blot tilmelde jer på de nedenstående links, så i bliver skrevet på listen.

Modul 1 – Sparetips til en bedre økonomi med lån

Du bliver helt skarp på hvilket prisleje renten, kursen og gebyrerne bør ligge i. Du lærer at forhandle prisen på dine lån længere ned. Vær med på Finansoptimerings første af tre moduler, hvor målet er at lære dig at få kontrol over din økonomi. Få en forsmag herunder hvor vi byder på gode råd fra tidligere foredrag. 

Datoer: 13 september 2016 fra kl 19-21
Du kan tilmelde dig gratis på disse links. Her kan du også finde adressen og læse mere om foredraget.
Jeg vil gerne tilmelde mig Finansoptimerings modul 1 i Roskilde d. 13 september 2016

Modul 2 – Aktieinvestering for begyndere

Bliv klar til at komme godt igang med at handle med obligationer, aktier og investeringsforeninger. Vi byder på gode råd til hvordan du lægger din strategi, tips og tricks til hvad du skal være opmærksom på og gennemgår en god og stabil start på handel med aktier, obligationer og investeringsforeninger. Få en forsmag herunder hvor vi byder på gode råd fra tidligere foredrag.

Datoer: 20 september 2016 fra kl 19-21
Du kan tilmelde dig gratis på dette link. Her kan du også finde adressen og læse mere om foredraget.
Jeg vil gerne tilmelde mig Finansoptimerings modul 2 i Roskilde d. 20 september 2016

Modul 3 – Skattefordele og pensionsoptimering

Vi gennemgår hvordan du fastlægger den optimale pensionsstrategi og får et godt overblik over dine skatteforhold. Vi taler om opsparing, fradrag og kommer med gode råd til håndtering af skatteforhold og pension. Få en forsmag herunder hvor vi byder på gode råd fra tidligere foredrag.

Datoer: 27 september 2016 fra kl 19-21
Du kan tilmelde dig gratis på dette link. Her kan du også finde adressen og læse mere om foredraget.
Jeg vil gerne tilmelde mig Finansoptimerings modul 3 i Roskilde d. 27 september 2016

Hvis du kunne tænke dig at se små udklip fra Finansoptimerings tidligere foredrag, hvor vi byder på tips og tricks, så følg med på vores YouTube-kanal. Du kan også se nogle af videoerne på vores YouTube-side her på hjemmesidenforedrag, gratis, finansoptimering, sjælland, pension, skat, skatteforhold, privatøkonomi, aktier, investering, obligationer

Har du spørgsmål til foredragene, din økonomi eller andet, så sidder vi klar på telefonen. Find afdelingen tættest på dig og giv os endelig et kald – eller send en mail.

 

[top]