09 jun 2016

Gratis foredrag: Optimering af privatøkonomi

0 Kommentarer

Bliv sommerklar med optimering af din privatøkonomi

Hos Finansoptimering er vi klar med endnu et gratis foredrag d. 29 juni kl. 18! Vi kigger på privatøkonomi.

Denne gang foregår det hele på vores eget kontor i Holte. Vi byder på kaffe og lidt godt til ganen, mens Anders fortæller om privatøkonomi og uvildig økonomisk rådgivning. Denne aften går vi i dybden med spørgsmål som:foredrag, gratis, uvildig, økonomisk, rådgivning, uvildig økonomisk rådgivning, privatøkonomi

– Er din økonomi optimal skruet sammen?
– Er der balance i økonomien?
– Sparer du  nok op til pension?
– Har du de rigtige lån?
– Betaler du for meget i omkostninger?

Anders kommer altså hele vejen rundt om de væsentligste aspekter indenfor privatøkonomi, kommer med eksempler på forskellige former for optimering på kort og lang sigt og besvarer naturligvis spørgsmål undervejs og efter foredraget. Formålet med aftenen er at hjælpe dig med at kunne skabe et overblik over din egen økonomi.

Kun få pladser

Vi har kun 15 ledige pladser til dette foredrag, og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet.

I og med at der kun er få pladser til dette foredrag, vælger vi at oprette et no-show-fee på kr. 100,-, hvis der ikke er meldt afbud inden d. 29 juni kl 12:00. Dette gør vi af hensyn til ventelisten, hvor vi gerne vil give den næste i køen mulighed for at deltage i tilfælde af, at du er forhindret.

Har du spørgsmål til foredraget eller din økonomi så kontakt os endelig. Husk at du har altid har mulighed for at booke et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår din økonomi.

Praktisk information

Du kan også finde en rutevejledning til vores kontor i Holte her. Hvis du er forhindret i at deltage i foredraget bedes du melde afbud til: anders@finansoptimering.dk.

Har du ønsker eller forslag til økonomiske emner så skriv til os. Måske kan vi holde et foredrag, udarbejde et blogindlæg eller lave en video om netop dine temaer.

[top]