09 okt 2015

Finansoptimering på rådgivningsturné

0 Kommentarer

I oktober og november tager Finansoptimering på rådgivningsturné sammen med rådgivningsfirmaet 360 Wealth. Finansoptimering rådgiver på seminarerne primært om investeringer og skjulte omkostninger, mens 360 Wealth tager sig af Skatteoptimering, herunder opsparing i K/S og P/S.

Vi vil på seminarerne gennemgå forskellen på at vælge en bankrådgiver kontra en uvildig økonomisk ekspert som investeringsrådgiver og se på de såkaldte “synlige” og “ikke-synlige” omkostninger ved investering. Som uvildig økonomisk rådgiver fokuseres der ikke på salg af bestemte produkter, men på optimering af din økonomi gennem de løsninger, som er rigtige for dig. Vi kan også hjælpe med at fastslå, hvad du reelt betaler i banken, sammensætte en portefølje, der giver dig højst muligt afkast under hensyntagen til din tidshorisont og ønske om risiko og altså minimere dine omkostninger.

Mulighed for mødebooking hos Finansoptimering

Efter seminaret vil der naturligvis være mulighed for, at vi stikker hovederne sammen og får en snak om dine specifikke spørgsmål. Der er også mulighed for at booke et gratis og uforpligtende møde hos Finansoptimering, hvor vi kan sætte os ned og gennemgå, hvad du betaler i omkostninger, og om det kan gøres billigere.

Tilmelding

Vi holder 3 seminarer i Jylland og på Sjælland. Tilmelding til seminarerne er gratis:

  • 22. oktober 2015 kl. 17:00 i København
  • 5. november 2015 kl. 17:00 i Århus
  • 24 november 2015 kl. 17:00 i København

Tilmelding kan ske via dette link: Tilmelding

Du kan også se en video om seminarerne her: Video om seminarerne

[top]