15 okt 2018

Finansoptimering kommer til Fyn!

0 Kommentarer

Finansoptimering og Krifa inviterer til tre kurser på Fyn

Over en lang periode har Finansoptimering i samarbejde med Krifa afviklet gratis kurser i Jylland, hvor du kunne optimere din privatøkonomi, få tips og tricks til økonomien i dagligdagen og få gratis rådgivning i løbet af de forskellige kurser.
Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Finansoptimering nu aflægger besøg hos Krifa Fyn, hvor vi vil afvikle tre gratis kurser. Kurserne er for Krifa medlemmer, som må tage en ven med gratis. Den gratis ekstra plads må dog gives til alle, uanset om vedkommende er Krifa medlem eller ej.Jesper, Olesen, Finansoptimering, uvildig, økonomisk, rådgivning, privatøkonomi, økonomi, pension, skat, skattefordele, aktier, aktieinvestering, investering, obligationer, lån, boliglån

Jesper Olesen fra Finansoptimering vil være din underviser på alle kurser. Jesper er uvildig økonomisk rådgiver og har stor erfaring fra bl.a. banksektoren og Uvildige.dk. Han er uddannet HD i regnskab, certificeret investeringsrådgiver og arbejder dagligt med at optimere danskernes privatøkonomi. Har du spørgsmål til tilmelding, kurserne, privatøkonomi eller andet, så kontakt os endelig.  

Alle kurser afvikles hos Krifa Fyn på Hvilehøjvej 23, 5220 Odense SØ. Kurserne starter kl. 19:00 og slutter kl 21:00.

Kursus 1: Sparetips til en økonomi med lån

Vi starter med vores populære kursus om lån. På denne aften får du en dybdegående viden om de lånetyper, der eksisterer. Med denne baggrund bevæger vi os målrettet ind i boliglån, hvor du lærer hvordan og hvornår, du skal omlægge dit boliglån samt hvordan du forhandler prisen på dit boliglån længere ned. Du får en bred viden om, hvilket prisleje renten, kursen og gebyrerne bør ligge i og hvordan rente og kurs hænger sammen.
Du kommer altså hjem med nye kompetencer, der gør, at du kan tage forhandlingerne af boliglånet i egen hånd og med en viden, som kan hjælpe dig til at optimere din privatøkonomi.

Kurset afvikles d. 5. november 2018 fra kl. 19:00 – 21:00. Du er velkommen til at forberede spørgsmål om din økonomi inden kurset starter.

Er dette et kursus for dig, så tilmeld dig og en ven gratis på linket her: Tilmeld dig Finansoptimerings kursus hos Krifa Fyn.

Kursus 2: Aktieinvestering for begyndere

På vores store investeringskursus har du muligheden for at blive skarp på investeringer og strategier. Uanset hvor erfaren du er med investeringer, er du velkommen på dette kursus, og der er plads til dialoger på alle niveauer.
I løbet af aftenen dykker vi ned i, hvordan du får det største afkast af dine frie midler. Herunder starter vi en dialog om, hvorvidt du bør bruge din frie midler til indfrielse af gæld samt hvad kriterierne er, for at placere dine frie midler. Er det f.eks. bedst at spare op i pensionsmidler?
Du lærer hvad forskellen på aktier og obligationer er samt hvordan man lægger en god og solid investeringsstrategi. I forbindelse med strategiundervisningen får du konkrete eksempler på, hvordan en god investeringsstrategi kan se ud.

Efter vores andet kursus er du klædt på til at påbegynde dine egne investeringer. Er du allerede en erfaren investor, vil vores mål være at besvare dine spørgsmål og skabe en god dialog, så du kommer fra kurset med potentiel ny viden, indgangsvinkler og god rådgivning.finansoptimering, uvildig, økonomisk, rådgivning, fradrag, skattefradrag, pensions, aldersopsparing, håndværkerfradrag, julegaver, aktier, gevinst, aktie

Kurset afvikles d. 19. november 2018 fra kl. 19:00 – 21:00. Du er velkommen til at forberede spørgsmål om din økonomi inden kurset starter.

Er dette et kursus for dig, så tilmeld dig og en ven gratis på linket her: Tilmeld dig Finansoptimerings kursus hos Krifa Fyn.

Kursus 3: Skattefordele og pensionsopsparing

Til vores sidste kursus dykker vi ned i SKAT og pension. Vi starter ud med at gennemgå hvordan din årsopgørelse fra SKAT skal læses korrekt. Herunder lærer du hvilke former for indkomster, der er gængse. Vi kigger også målrettet på hvilke fradrag der medgår i kapitalindkomsten. Når aftenen er omme har du en dybdegående viden om de skattefordele, som du kan drage nytte af.

I løbet af aftenen taler vi også om pension, og du får en viden om hvilke pensionsordninger der findes, og hvad der er specielt ved den enkelte ordning. Desuden ser vi på forskellen mellem arbejdsmarkedspensioner og private pensionsordninger. Du får en viden, der giver dig evnen til at optimere din egen pension, så den passer bedst til dine ønsker og din økonomi.

Kurset afvikles d. 3. december 2018 fra kl. 19:00 – 21:00. Du er velkommen til at forberede spørgsmål om din økonomi inden kurset starter.finansoptimering, pension, pensionsopsparing, uvildig, økonomisk, rådgivning, økonomi, strategi,

Er dette et kursus for dig, så tilmeld dig og en ven gratis på linket her: Tilmeld dig Finansoptimerings kursus hos Krifa Fyn.

Vi glæder os til at se dig til nogle fantastiske aftener med privatøkonomi!

[top]