31 aug 2018

Finansoptimering inviterer til 3 gratis foredrag i efteråret 2018

0 Kommentarer

Det er igen tid til en række økonomi kurser og Finansoptimering har igen slået sig sammen med KRIFA. På alle kurser har du mulighed for at tilmelde dig selv og en ven gratis. 

Du vil få Jesper Olesen fra Finansoptimering som underviser. Jesper har stor erfaring fra bl.a. banksektoren og Uvildige.dk. Han er uddannet HD i regnskab, certificeret investeringsrådgiver og arbejder dagligt med at optimere danskernes privatøkonomi. 

Kursusdagene er d. 12/9, 19/9 og 26/9. Alle kurser afvikles i Kolding med start kl. 19:00 og slutter kl. 21:00. Du er på alle kurser velkommen til frit at stille spørgsmål til privatøkonomi, og det er tilladt at medbringe spørgsmål hjemmefra. 

Kursus 1 d. 12/9-2018: Sparetips til en økonomi med lån

Vores første kursus er til dig, som har en økonomi med lån. Vi underviser dig i de forskellige lånetyper som eksisterer, så du får en dybere baggrundsviden. Du vil blandt andet blive skarp på hvilket prisleje renten, kursen og gebyrerne bør ligge i, og du vil også lære hvordan kurs og rente hænger sammen.
Herefter går vi i dybden med hvordan du kan omlægge dine lån, og hvornår det er bedst at foretage omlægningen. Herunder vil du lære at forhandle prisen på dit boliglån længere ned. 

Hvis du synes, at kurset lyder interessant, så læs mere og tilmeld dig på linket her: Info & Tilmelding

Kursus 2 d. 19/9-2018: Aktieinvestering for begyndere

Vores andet kursus er til dig, som interesserer dig for aktieinvestering. Om du skal igang for første gang, eller er rutineret investor er underordnet – alle er velkomne på kurset med spørgsmål uanset niveau. finansoptimering, aktieinvestering, investering, aktiv, passiv, forvaltning, uvildig, økonomisk, rådgivning

På kurset underviser Jesper dig i alle de vigtigste elementer indenfor investering. Vi går i dybden med, hvad forskellen på aktier og obligationer er, så din baggrundsviden er styrket til når du skal igang med investering. Herefter vil du lære, hvordan du får det største afkast af dine frie midler, og hvad kriterierne for placering af frie midler er. Vi ser nærmere på, om du bør bruge dine frie midler til indvielse af gæld og om det er bedst at spare op i pensionsmidler. Du vil også lære at lægge en investeringsstrategi, og få eksempler på hvordan fornuftige investeringsstrategier ser ud. 

Når du går hjem fra denne kursusaften er du i stand til at kaste dig ud i investeringer og strategier.

Lyder dette kursus interessant så tilmeld dig på linket her: Info & Tilmelding

Kursus 3 d. 26/9-2018: Skattefordele & Pensionsoptimering

Vores tredje kursus er til dig, som interesserer dig for skattefordele og optimering af din pension. På dette kursus underviser Jesper dig i hvordan din årsopgørelse fra SKAT skal læses korrekt. Vi går i dybden med fradrag og herunder hvilke elementer, der indgår i kapitalindkomsten. Du lærer desuden hvilke former for indkomst der er gængse.

Herefter bevæger vi os over i optimering af din pension. Du lærer hvilke pensionsordninger der findes, og hvad der er specielt ved hver enkelt ordning. Herefter går vi i dybden med arbejdsmarkedspensioner og private pensionsordninger. Du lærer hvad forskellen er, og der er mulighed for at debattere om, hvilken ordning der passer bedst til netop din privatøkonomi. 

Du går hjem fra kurset med en dybdegående baggrundsviden om SKAT, fradrag og pensionsordninger som du kan benytte, når du skal optimere din privatøkonomi. finansoptimering, gratis, uvildig, økonomisk, rådgivning, privatøkonomi, opsparing, skat,

Lyder kurset interessant så læs mere og tilmeld dig på dette link: Info & Tilmelding

Hos Finansoptimering glæder vi os til at møde jer til kurserne og vi håber, at i vil give os feedback på vores Facebookside. 

Er der spørgsmål til kurserne, privatøkonomi eller andet omkring økonomi så kontakt os endelig.

[top]