04 okt 2018

Danskernes realkreditlån har ændret sig markant

0 Kommentarer

Realkreditlån er et hit

Danskerne låner penge som aldrig før, og især realkreditlån er steget voldsomt. Dertil har renteudviklingen påvirket hvilke typer lån vi vælger. Eksempelvis har lånenefinansoptimering, banklån, realkreditlån, boliglån, privatøkonomi, uvildig, økonomisk, rådgivning, økonomi siden 2008 ændret sig fra, at næsten halvdelen af vores penge lå som fastforrentede lån. Idag er det næsten kun en tredjedel. Til gengæld er F2- til F5-lån pengemæssigt steget med 276% siden 2008. Brug linket nedenfor til at se grafen, som viser udviklingen og ændringerne af danskernes lånevaner fra 2008 til 2018 (beløbende er i mia. kr.) 

Du kan læse mere om udviklingen af lån, herunder særligt realkreditlån, og renter over de sidste 10 år i denne interessante artikel fra lånio.dk. Du finder masser af spændende facts, overblik over hvilke lån der er mest populære, renternes udvikling, grafer og forklaringer af lånebegreber. 

Få tjekket dine lån hos Finansoptimering

Hos Finansoptimering beskæftiger vi os dagligt med danskernes økonomi gennem uvildig økonomisk rådgivning. Sammenligning og forhandling af lån, så de passer til den pågældende økonomi er ofte en af opgaverne. Er du i tvivl om hvorvidt dine lån kan forhandles ned i pris, så booker vi gerne et gratis møde, hvor vi ser på dine lån. Viser det sig, at der er mulighed for at optimere dine lån ved f.eks. at forhandle dem ned i pris, så er vi gerne behjælpelige. 

Har du spørgsmål til privatøkonomi, lån, renter eller andet så kontakt os endelig. Husk at du også kan følge Finansoptimering på Facebook og på LinkedIn, hvor vi jævnligt deler nyheder og relevante artikler. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil være blandt de første til at høre om gratis kurser og seneste nyt.

[top]