30 nov 2016

Bidragssatser er skudt i vejret

0 Kommentarer

Bidragssatser kan være steget med 50%

I sidste uge kunne du læse om frustrerede realkreditkunder i Børsen. Synes du også at bidragssatserne på realkreditlån er blevet meget høje, så tager du bestemt ikke fejl. Satserne er skudt i vejret. Mange af bibidragssatser, realkreditlån, finansoptimeringdragssatserne, lidt afhængig af lånetype, er faktisk siden 2010 steget med mere end 50%.

Det lyder voldsomt, og de fleste realkreditkunder ville nok skride til handling – men pas på. Inden du i affekt og frustration flytter dit lån til et billigere realkreditinstitut, skal du være opmærksom på, at det kan tage endog mange år at tjene gevinsten ind igen. Der kan nemlig ligge enorme flytteomkostninger på lur lige rundt om hjørnet. Hertil kommer, at du ikke har nogen garanti for, at det nye realkreditinstitut bliver ved med at være billigst.

I mange tilfælde er du derfor bedre tjent med at sikre, at du har den helt rigtige lånesammensætning i din bolig, så du slipper for udgifter til unødige omlægninger af dine lån. Søg evt. uvildig rådgivning, hvis du er i tvivl eller vil være sikker på, at det udelukkende er din økonomi, som er i fokus.

Har du spørgsmål til dine realkreditlån, eller kunne du tænke dig at få et overblik over, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine lån, så kontakt os endelig.

[top]