07 okt 2016

Deutsche Bank i finansielle problemer

0 Kommentarer

Deutsche Bank er i problemer – er der en ny finanskrise på vej?

Måske har du også set videoen på Børsen omkring Deutsche Bank og deres store finansielle problemer i forbindelse med bødesagen iaktier, investering, deutsche bank, aktieinvestering, rådgivning, uvildig, økonomisk USA. I filmen hører du bekymrede reaktioner over Deutsche Banks alvorlige situation. Nogle spørger, om dette kan medbringe en ny finanskrise, og om det hele er en gentagelse af Lehmann Brothers historien.

Hos Finansoptimering mener vi, at Deutsche bank og deres finansielle problemer overhovedet ikke vil påvirke det finansielle marked, som Lehmann Brothers gjorde det tidligere med deres krak, som var med til at starte finanskrisen.
Den tyske stat vil – tror vi – bakke op omkring banken, så der ikke sker det samme som med Lehmann Brothers.

Du kan se filmen på Børsen her:
https://play.borsen.dk/klip/57ed4af3d99b63192e1f56e0

Har du spørgsmål eller kommentarer til Deutsche Banks situation, dine aktieinvesteringer eller andet, så kontakt os endelig – vi sidder klar til at besvare spørgsmål. Du kan også kommentere på Deutsche Bank sagen på vores Facebookside fra kl. 15:30 eller på på vores LinkedIn profil. Du er velkommen til at følge os på Facebook og LinkedIn hvor vi jævnligt holder dig opdateret med seneste nyt, foredrag og andet.

[top]