12 jul 2018

Afdrag hurtigere gennem de lave renter og spar penge

0 Kommentarer

Lave renter og kortsigtede bidragssatser

Har du en stærk og solid privatøkonomi, der kan magte at afdrage dit realkreditlån på 10, 15 eller 20 år i stedet for de normale 30 år? Så er der mange penge atfinansoptimering, bolig, økonomi, uvildig, økonomisk, rådgivning, renter, lån, realkreditlån, bidragssatser, løbetid, økonomi, privatøkonomi spare. Lavere renter og bidragssatser i en kortere periode er nogle at nøgleordene i en meget relevant artikel fra Børsen.

Især de 20-årige lån er blevet mere populære, især blandt folk i 50’erne og 60’erne, men før du kaster dig ud i at forkorte løbetiden på dit lån, bør du være sikker på, at din økonomi kan bære beslutningen. Den månedlige ydelse stiger nemlig betydeligt – faktisk op til tre gange så meget. Dertil bør det nævnes at banken ikke har forpligtigelse til at tilbyde dig et 30-års lån, hvis den korte løbetid med de høje ydelser skulle begynde at blive presset grundet eksempelvis et mistet job eller en mistet ægtefælle.

Til den modne boligejer

De kortere løbetider er altså ofte for den modne boligejer, og da der også opstår omkostninger ved at konvertere et boliglån, bør man også overveje, at der måske aldrig vil komme et tidspunkt, hvor det er fornuftigt at indfri et lån med kortere løbetid.

Få tjekket din økonomi og dine lån hos Finansoptimeringfinansoptimering, boliglån, bolig, økonomi, privatøkonomi, afdrag, realkreditlån, lån, løbetid, uvildig, økonomisk, rådgivning

Har du spørgsmål til dine lån, vil du tjekke om din økonomi kan bære en kortere løbetid, eller vil du gerne undersøge, hvor mange penge du kan spare på at omlægge dine lån, så kontakt os endelig.

Du kan læse hele artiklen fra Børsen herunder:
https://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/202788/artikel.html 

[top]